است.

حافظه کاری منبع شناختی مغز است که مسئولیت هایی نظیر بازیابی و دسترسی به اطلاعات مفیدی مثل نام، شماره تلفن، جای اشیا و غیره را بر عهده دارد. متاسفانه این بخش حافظه از حدود ۲۰ سالگی با بالا رفتن سن تحلیل می رود تا جایی که در کهنسالی به عوارض جدی منجر می شود.

محققان برای تقویت این بخش مغز تلاش های بسیاری را صورت داده اند و در جدیدترین مورد «رابرت رینهارت»، از دانشگاه بوستون توانسته با تحریک الکتریکی مغز به صورت غیر تهاجمی به موفقیت هایی دست پیدا کند.

در این مطالعه که با شرکت ۴۲ فرد ۶۰ تا ۷۰ ساله صورت گرفته، الکترودهایی روی سر افراد نصب شده و جریان الکترونیکی متناوب به سمت بخش های خاصی از مغز ارسال شده است. هدف از اینکار هماهنگ سازی امواج در قشرهای پیش پیشانی و گیجگاهی چپ مغز است که در عملکرد صحیح حافظه کاری نقش دارند.

حافظه کاری

از چپ به راست: حافظه کاری در مغز جوان ۲۰ ساله، مغز مسن بدون تحریک، مغز مسن بعد از تحریک

به گفته محققان حافظه کاری این افراد ۲۵ دقیقه پس از شروع تحریک الکتریکی به اندازه افراد ۲۰ تا ۳۰ ساله بهبود پیدا کرده است. با این حال مشکل اینجاست که این عملکرد بهتر نسبت به قبل از تحریک مغزی تنها برای ۵۰ دقیقه دوام آورده و سپس به حالت قبل برگشته است؛ هرچند رینهارت تاکید کرده که امکان افزایش این بازه زمانی چندان دور از ذهن نیست.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کافه معلومات ارائه کلیه خدمات حقوقی | مشاوره حقوقی | جستجو و معرفی وکیل در ارومیه نیروانای نارس ای وصلِ تو، اصلِ شادمانی Holly ویستا سازه آتش برگ nmpco بدلیجات و جواهرات لوکس