وردپرس یگانه از محبوب ترین و قدرتمندترین سیستم های مدیریت محتوای گیتی می باشد که به صورت اوپن سورس منتشر شده است یعنی هرکسی میتواند آن را توسعه داده و بنا به بیچارگی خویش کاربرد کند.


وردپرس برای دو خاصیت منحصر بفردش، محبوبیت فوقانی مکشوف است: ۱. سادگی شغل با آن. ۲. ساختار بهینه برای موتورهای جستجو و اصطلاحاً سئوی بالا.


البته بحث سئو، صرفاً به سیستم مدیریت محتوا اندک نمیشود و نحوه ی اداره سایت توسط مدیریت آن نیز بر سئو مؤثر است. در ادامه به بررسی بعضی ابعاد سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس می پردازیم:


انعطاف پذیری سیستم

وردپرس، یکی از منعطف ترین سیستم های مدیریت محتوای دانشمند است که افراد با دست کم آشنایی با کد، خواهند توانست آن را برای کاربری دلخواه خود ادیت کنند. در ضمن تگ های بسیار پرکاربرد وردپرس، این امکان را به گسترش دهندگان و برنامه نویسان وب می دهد لغایت هر نوع سیستم دلخواهی را بر اساس ی  طراحی سایت فروشگاهی وردپرس  ایجاد نمایند اما در نهایت هوش طراحی خواهد بود که تعیین کننده ی به صرفه بودن این گسترش است.


در هر صورت، وردپرس بستری را حاضر کرده است که در آن میتوان وبگاههای متفاوتی داشت از یک تارنگار ساده الی یک پرتال سازمانی گسترده!


تنوع قالب ها

نکته ی سایر در ارتباط با وردپرس، تنوع زیاد بالای قالبهای آن است. این تنوع مایه شده برای هر گونه سلیقه ای قالب دلخواه هستی داشته باشد و البته برای هر نوع فعالیتی… .


همچنین طراحان زیادی هستند که می توانند برای شما قالب اختصاصی وردپرس طراحی نموده و نیازهای شما را تأمین نمایند. نرمش بالای وردپرس باعث شده تا قالبهای بسیار زیبایی برای آن طراحی شود.


افزونه ها و پلاگین ها

افزونه (پلاگین) ها در واقع بسته های نرم افزاری هستند که امکان خاصی را به سیستم می افزایند. به لطف اوپن سورس بودن وردپرس، افزونه های رایگان و تجاری بسیاری وجود دارد که هر یک امکان خاصی را به وردپرس می افزایند و آن را کامل و کامل تر می کنند. مثلاً افزونه هایی برای ساخت فروشگاه، افزونه هایی برای اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی و … .


وردپرس کجاها بدرد میخورد؟

این سئوال از اهمیت زیاد فوقانی برخوردار است، به واقعیت چه جاهایی باید از وردپرس سهم گرفت؟ در پذیرش به این سئوال باید گفت: همه جا اما!


با وردپرس می طاقت هر گونه وب سایتی طراحی نمود و نرمش پذیری آن، جلوی هر نوع محدودیتی را گرفته است ولی دو نکته وجود دارد: ۱. اینکه این گسترش برای طراحی سایت جدید چقدر هزینه دارد و ۲. اینکه موضوع فعالیت سایت جدید چیست؟


۱. برخی مواقع برای ساخت یک فروشگاه بر اساس وردپرس احتیاج به نزدیک ۷۰۰ هزار تومان خرج است در حالیکه با اسکریپت های مخصوص فروشگاه، همین خرج به ۲۰۰ لغایت ۳۰۰ هزار تومان (البته بسته به مورد اغلب یا کمتر) تفریق می یابد. یعنی دقیقاً برخی جاها توسعه وردپرس خرج ی بالا و غیر منطقی خواهد داشت.


۲. وردپرس یک سیستم اوپن سورس است لذا هم توسعه دهنگان خوب و هم گسترش دهندگان بد به سورس آن دسترسی دارند. یعنی هم طراحان وب و هم هکر ها! این باعث می شود هکرها به حفره های امنیتی آن آشنایی کامل داشته باشند از این جهت ریسک هک شدن سایت طراحی شده با وردپرس بالاتر می رود. با این حساب، شاید طراحی یک سیستم مالی مبتنی بر وب بر اساس ی وردپرس، انتخاب چندان مناسبی نباشد.


با تمام این تفاسیر، سیستم مدیریت محتوای وردپرس، در حال حاضر احد از برترین سیستم های مدیریت محتوای وب سایت (و در بسیاری رنکینگها، برترین) به شمار می رود و برگزیدن نخست بسیاری از وبمسترها، همین وردپرس است.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : وردپرس ,سیستم ,طراحی ,مدیریت ,سایت ,محتوای ,مدیریت محتوای ,سیستم مدیریت ,اوپن سورس ,برای ساخت ,هزار تومان ,سیستم مدیریت محتوای
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ جدید | عکس جدید ورزش سرا برکه ی نیلو خرید و فروش و رهن و اجاره قهوه گانودرما هـدف،پیشـرفت،دانـش خرید فالوور اینستاگرام کلاس درس فروشگاه فایل های نایاب